ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΚΟΝΔΥΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

EΥΘΥΜΙΑ Σ. KONΔΥΛΗ

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

ΟΝΟΜΑ:  Eυθυμία Κονδύλη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός (ΕΛΓΟ) – ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προιόντων- Τμήμα Γάλακτος, Κατσικάς, 45221 Ιωάννινα.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Πτυχίο  Χημικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Αθηνών (1985)

Διδακτορικό δίπλωμα, Χημικού Τμήματος, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1991)

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά

ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ: Εργαστήριο Φυσικοχημείας Μακρομορίων, ΙΝRA, Nantes, France (07-08, 1995), με υποτροφία της Eυρωπαικής Ενωσης (AIR Program). Εργαστήριο Γαλακτοκομίας και Χημείας Τροφίμων, (1-3 έως 31-3-2003) του Royal Veterinary and Agricultural University, Kopenhagen, Denmark, με υποτροφία της Ευρωπαικής Ενωσης (ΜRΙ Program).

ΘΕΣΗ: Διευθύντρια- Τακτική Ερευνήτρια στον  ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων και Τμήμα Γάλακτος, Ιωάννινα, Ελλάδα.

ANTIKEIMENO EΡΓΑΣΙΑΣ: Χημεία και Τεχνολογία Τροφίμων με έμφαση το γάλα και τα προϊόντα του

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Χημεία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων: προσδιορισμός χημικής σύστασης, λιπόλυσης, πρωτεόλυσης, θρεπτικών συστατικών (βιταμίνες, ιχνοστοιχεία), λιπαρών οξέων και πτητικών ενώσεων αυτών, μελέτη της επίδρασης διαφόρων παραγόντων (π.χ. διατροφή ζώων, φυλή ζώων, εποχικότητα κ.λ.π.) στην ποιότητα του γάλακτος και των προϊόντων του.

Τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων: τυποποίηση παραδοσιακών γαλακτοκομικών  προϊόντων,  μελέτη της τεχνολογίας παρασκευής νέων γαλακτοκομικών προϊόντων  ( π.χ. διαιτητικά και λειτουργικά γαλακτοκομικά προϊόντα)

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ

Ε. Κονδύλη, «Μελέτη της μεταφοράς των πλαστικοποιητών Διοκτυλοφθαλικού (DOP) και Διοκτυλοαδιπικού (DOA) εστέρα, από πολυβινυλικές μεμβράνες συσκευασίας, στα  τρόφιμα”.


ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ