ΝΕΑ

ΗΟΜΕ » ΝΕΑ

Τα νέα του ΙΤΑΠ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ


ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης και ανάρτηση πίνακα κατάταξης για την Αρ.Πρωτ.: 1149/2187/15-05-2018 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Ανάθεση έργου σε ανάδοχο στα πλαίσια του έργου «Σχεδιασμός νέων προϊόντων τύπου σαλτσών-αλειμμάτων και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητάς τους με το χρόνο αποθήκευσης».

0 comments

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων–Τμ.Γάλακτος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Promotion of local Mediterranean fermented foods through a better knowledge and management of microbial resources- ProMedFoods” στο πλαίσιο του προγράμματος…

0 comments

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπό, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Σχεδιασμός νέων προϊόντων τύπου σαλτσών-αλειμμάτων και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητάς τους με το χρόνο αποθήκευσης».

0 comments

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΛΙΑ – ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΖΥΜΟΥΜΕΝΟ ΤΡΟΦΙΜΟ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ Σοφοκλή Βενιζέλου 1, 141 23 Λυκόβρυση Αττικής – τηλ.: 210 2845940   ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018

0 comments

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ Σοφοκλή Βενιζέλου 1, 141 23 Λυκόβρυση Αττικής – τηλ.: 210 2845940 e-mail: anthi.argyri@gmail.com ΤΕΥΧΟΣ 19  

0 comments

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ Σοφοκλή Βενιζέλου 1, 141 23 Λυκόβρυση Αττικής – τηλ.: 210 2845940 e-mail: gkats@chemeng.ntua.gr ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Σκοπός των νέων τεχνολογιών είναι να αντικαταστήσουν υπάρχουσες πρακτικές που αναπόφευκτα προκαλούν ποιοτική υποβάθμιση των φρούτων και των λαχανικών, όπως το τελικό χρώμα, το άρωμα και η γεύση. ΥΠΑΙΘΡΟΣ | 27/10/2017 ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ…

0 comments

ECOTROPHELIA 2017

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει, από το 2011, τον Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA για τη δημιουργία νέων οικολογικών καινοτόμων προϊόντων τροφίμων. Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να υποστηρίξει νέους Έλληνες φοιτητές, που ασχολούνται με την επιστήμη των τροφίμων και να αποτελέσει ένα φυτώριο καινοτόμων ιδεών για τη βιομηχανία τροφίμων. Φέτος, συμμετείχαν…

0 comments

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ | Τεύχος 18 | Σελίδα 20-21

0 comments

ΑΠΑΚΙ – ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ Σοφοκλή Βενιζέλου 1, 141 23 Λυκόβρυση Αττικής – τηλ.: 210 2845940 e-mail: adoulgeraki@aua.gr Λαογραφικά στοιχεία από κείμενα του Νίκου Ψιλάκη Σκίτσο/ Φωτογραφίες: Αγάπη I. Δουλγεράκη ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑ | Τεύχος 18 | Σελίδα 18-19

0 comments

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΗΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020: Ευκαιρίες και προοπτικές για το νησί της Μήλου & άλλων νήσων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος». Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ με τους κ. Α. Φωτόπουλο, Γενικό Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων, την…

0 comments