ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΗΟΜΕ » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μικροβιολογικές Αναλύσεις Τροφίμων

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΙΤΑΠ


ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΤΑΠ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΤΑΠ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μέθοδοι απαρίθμησης:

  • Ολική Μεσόφιλη Χλωρίδα (ΟΜΧ)
  • Ζύμες – Μύκητες
  • Γαλακτικά βακτήρια
  • Εντεροβακτήρια (Enterobacteriaceae)
  • Κολοβακτηρίδια (Coliforms)
  • Escherichia cοli
  • Pseudomonas spp.
  • Θειοαναγωγικά κλωστρίδια
  • Clostridium spp.
  • Bacillus cereus
  • Staphylococcus aureus
  • Brochothrix thermosphacta
  • Alicyclobacillus spp.
  • Acido-Thermoresistant Sporeforming Bacteria
  • Lactic Streptococci

Μέθοδοι ανίχνευσης και απαρίθμησης :

Μικροβιολογικός έλεγχος σε νερά:

  • ΟΜΧ 22 °C
  • OMX 37 °C
  • Total coliforms
  • Escherichia coli
  • feacal streptococci (Enterococcus)
  • Pseudomonas aeruginosa

Οι παραπάνω αναλύσεις υλοποιούνται στο διαπιστευμένο από το 2008 (κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025) Εργαστήριο Μικροβιολογικών Αναλύσεων του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων.


 E-mail επικοινωνίας: labitap.elgo@gmail.com