‘Βιομετατροπή της γλυκερόλης σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα υψηλού φαρμακευτικού ε
Κατηγορία: ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
“Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019 – 861915-2 Duration 11/2020-10/2023
Website: https://ditect.eu/ Abstract DiTECT will develop an integrated framework for real-time detection, assessment, and mitigation o
“Πρότυπο Έξυπνο Σύστημα Παρακολούθησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας και της Ασφάλειας Φρέσκων Προϊόντων Πουλερικών – QAPP” T1ΕΔΚ-04344
"Πρότυπο Έξυπνο Σύστημα Παρακολούθησης και Αξιολόγησης της Ποιότητας και της Ασφ
Αξιοποίηση του μικροβιώματος της Κονσερβολιάς Αμφίσσης για την παραγωγή βιολειτουργικής επιτραπέζιας ελιάς, με την εφαρμογή βιοπληροφορικών – μοριακών μεθόδων (MICROBIOLIVE) [ΣΤΕΡ1-0026295]
Αξιοποίηση του μικροβιώματος της Κονσερβολιάς Αμφίσσης για την παραγωγή βιολειτ
“Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019 – 861915-2
Τίτλος έργου: “Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019
“Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019 – 861915-2
Τίτλος έργου: “Digital Technologies as an enabler for a continuous transformation of food safety system” DiTECT – H2020- SFS-37-2019
«SGF Audits for Fruit and vegetable Greek industries»
«SGF Audits for Fruit and vegetable Greek industries» χρηματοδοτούμενο από την εταιρία SGF Association SA, Συμμ
«Σχεδιασμός νέων προϊόντων ξυδιού και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητάς τους με το χρόνο αποθήκευσης»
«Σχεδιασμός νέων προϊόντων ξυδιού και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθ
«Σχεδιασμός νέων προϊόντων αρτυμάτων και πραλίνας ψυγείου και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητάς τους με το χρόνο αποθήκευσης»
«Σχεδιασμός νέων προϊόντων αρτυμάτων και πραλίνας ψυγείου και έλεγχος της ασφάλε
«Μελέτη ποιοτικών δεικτών φρούτου αρώνια πριν και μετά την επεξεργασία τους αλλά και κατά την αποθήκευσή τους»
«Μελέτη ποιοτικών δεικτών φρούτου αρώνια πριν και μετά την επεξεργασία τους αλλά