«Σχεδιασμός νέων προϊόντων αρτυμάτων και πραλίνας ψυγείου και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητάς τους με το χρόνο αποθήκευσης» χρηματοδοτούμενο από την εταιρία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Συμμετέχοντες φορείς: Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (Συντονιστής φορέας), ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ
Σκοπός του έργου είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη νέων προϊόντων αρτυμάτων όπως άρτυμα λεμονιού και βαλσάμικου ξιδιού και πραλίνας ψυγείου, καθώς και η μελέτη της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητας τους στο χρόνο αποθήκευσης, με βάση ανάγκες της εταιρίας ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ. Γεώργιος Κατσαρός
Ημερομηνία έναρξης: 01/08/2019
Ημερομηνία λήξης: 31/01/2021