«Σχεδιασμός νέων προϊόντων ξυδιού και έλεγχος της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητάς τους με το χρόνο αποθήκευσης» χρηματοδοτούμενο από την εταιρία ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Συμμετέχοντες φορείς: Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (Συντονιστής φορέας), ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ
Σκοπός του έργου είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη νέων προϊόντων ξυδιού όπως κρέμες ξυδιού, καθώς και η μελέτη της ασφάλειας, ποιότητας και σταθερότητας τους στο χρόνο αποθήκευσης, με βάση ανάγκες της εταιρίας ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ.
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ. Γεώργιος Κατσαρός
Ημερομηνία έναρξης: 01/07/2018
Ημερομηνία λήξης: 31/08/2019